Een greep

uit onze collectie

LIEFDE VOOR LOPEN

 

De wandelsport wordt steeds populairder en steeds meer mensen hebben een liefde voor lopen. Niet gek natuurlijk! Wandelen is goed voor geest en lichaam (met name voor uw hart) en genieten van een mooie (groene) omgeving geeft energie!

 

Geschikte wandelschoenen zijn een absolute must voor optimaal wandelplezier. Bij Hendriks Schoenmode & Wandelsport hebben we wandelschoenen van hoogste kwaliteit. We hebben een zeer uitgebreide collectie berg- en wandelschoenen van zo'n 100 verschillende modellen. Wij leveren uitsluitend topfabrikaten zoals Lowa, Meindl en Hanwag in zowel lage als hoge uitvoering.

 

Waar u ook wilt wandelen, wij hebben altijd de juiste schoen voor u. Of u nu kiest voor korte wandelingen op vlak terrein of een trektocht in de bergen. Ook zijn onze schoenen bestand tegen alle weersomstandigheden. De meeste modellen zijn voorzien van een waterdichte, ademende Gore-tex voering. Uiteraard zijn er ook leergevoerde modellen verkrijgbaar.

Al onze medewerkers zijn zelf gepassioneerde wandelaars en weten waar ze rekening mee moeten houden. Ze geven u graag een persoonlijk advies zodat u een wandelschoen vindt met de juiste pasvorm. Kom gerust langs en bezoek onze winkel!

 

Voor vakkundige reparatie en verzolen met het originele onderwerk van uw wandelschoenen werken wij samen met Bergschoenmakerij Den Ouden in Veenendaal.

 

 

Sportsandalen

Sportsandalen zijn heerlijk na het wandelen, wanneer u uw voeten lekker lucht wilt geven. Ze zijn natuurlijk ook te gebruiken voor wandelingen in goed begaanbaar terrein en vooral in en rond het water, op de camping of aan het strand. Een goede sluiting en een prima profiel zorgen voor voldoende stabiliteit en grip.

 

Sportsandalen zijn verkrijgbaar in nylon en leer. Ze zijn lekker compact en licht om mee te nemen in de rugzak. Ons belangrijkste merk sportsandalen is Keen.

 

Afbeeldingen en kleuren op onze website zijn indicatief. De kleuren, structuren en afmeting kunnen afwijken van het originele product. Derhalve kunnen geen rechten ontleend worden aan getoonde afbeeldingen qua kleur, structuur of afmeting.

 

 

PHONE

 

FACEBOOK

 

play

CONTACT

Heerlenseweg 34 , 6371 HS Landgraaf

045 - 531 30 01, info@hendrikslandgraaf.nl

 

VOLG ONS

  Wij houden je op de hoogte!

 

INTERESSANTE LINKS

www.footcare.nl

www.guus4ever.com

www.ortho-vision.nl

www.oim.nl

www.gerabv.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

13.00 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 18.00 uur

9.30 t/m 17.00 uur

EXTRA OPENINGSTIJDEN

Koopzondagen:

22 en 29 december - 12.00 tot 17.00 uur

 

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Hartelijk dank. U bent nu ingeschreven!

Privacy policy

© COPYRIGHT HENDRIKS SCHOENMODE & WANDELSPORT